Showdans - CV de Graasvraeters
  • 1
  • 2

Vanaf 1994 heeft CV De Graasvraeters haar eigen dansmarietjes. In de beginjaren stonden deze dames onderleiding van van Gertie Rutten en Marianne Gommans. De eerste laarzen werden tegen een kleine vergoeding overgenomen van fanfare Semper Avanti. Het eerste optreden van de Graasblumkes was op de zitting in 1995. Na een paar jaar was de groep te groot geworden en er onstond ook nog een showdansgroep. Deze groep werd o.a. gevraagd voor een optreden te verzorgen in het programma "De Kinjer Kroam".

Later is er voor oudere kinderen (groep 7 en 8) ook een aparte Showdansgroep opgericht. Hier konden ook Jongens aan deelnemen. Na enkele wisselingen van bezetting en leiding verzorgt de showdans nog steeds met veel plezier optredens tijdens de zittingsavonden, prinsenreceptie en natuurlijk de kindermiddag.


Momenteel staan de showdansgroepen onder leiding van Mel van Oijen. Joy Vercoulen is leidster van de showdansgroepen. Ze hebben buiten de activiteiten bij de Graasvraeters ook al optredens verzorgd bij de uitreiking van de Rabo clubkascampagne, met dat optreden hebben ze een eigen youtube clip gewonnen. Ook hebben ze al een paar keer een optreden gedaan bij de Jumbo spek de kas actie.

Agenda

Geen weer te geven evenementen