NON-STOP VASTELAOVEND OPPE GRAASHOOK! - CV de Graasvraeters
  • 1
  • 2

Prins Freek I & Prinses Els hebben samen met Vorst Rick en de leden van de Graasvraeters een druk programma voor de boeg. Van de vrijdag voor vastelaovend tot en met de afsluiting op dinsdag gaan ze voorop onder het motto: “Vol gaas mit get shotjes op, viere wae dit fiësje non-stop”
Op vrijdag 21 februari zullen Prins Freek I & Prinses Els het ochtendprogramma beginnen met bezoek te brengen aan de peuterspeelzaal, schoolzitting en de dorpsontmoeting in Grashoek. Tussendoor wordt ook nog éénmalig het Bouwens aangedaan, om daar naar een optreden van de Prins & Aod Prinse Graashook te kijken. ’s Middags bezoeken zij met hun gevolg de kinderoptocht van basisschool de Horizon. Waarna samen met de schoolkinderen een leuke vastelaovesparty volgt bij Leanzo. ’s Avonds zullen de Graasvraeters naar Zaal Unitas in Baarlo gaan voor de machtsoverdracht on tour. Als Prins Freek I & Prinses Els de macht hebben kan vastelaovend op de Graashook dan echt beginnen.
Op zaterdag 22 februari is voor het eerst in de Graasvraeterhistorie een vrije dag! Er zullen veel graashookse minse in Venlo en Panningen te vinden zijn. Naar de BBB in Panningen rijdt ook dit jaar weer de BBB Express van Kay Beumers. Leanzo organiseert ‘s avonds in het café wel de “Alaafterparty” voor alle terugkerende feestgangers.
Zondag 23 februari zal vanaf 14.11uur de optocht door het Graasvraeterriek trekken, aansluitend is de prijsuitreiking en het optochtbal bij Leanzo mmv de Graaskneuzers ism fanfare Semper Avanti e en DJ Michel. (route op de site, en opgave op donderdag 20 februari 19.11uur)
Maandag 24 februari wordt eerst de optocht van Kepel bezocht waarna de Graasvraeters naar Leanzo gaan om daar “Gekke Vastelaoves Mandig” te vieren vanaf 19.33uur. Dit jaar met de receptie van WNGZ Prinses Janine I (Janine Vullers)! Als klap op de vuurpijl zal deze avond Blieve Lache optreden in de Graavraetertempel. Verder zal deze avond ook DJ Michel niet ontbreken, en er is natuurlijk weer de tombola met meer dan 111 prijzen..
De dinsdag, 25 februari zal beginnen met de Kinjermiddig. Daarbij zullen ook beide Grashoekse Jeugdtrios aanwezig zullen zijn. Er is een echte Graasvraeter activiteit voor de jeugd! De middag wordt afgesloten met een heerlijke snoepzak voor de kinderen. Waarna we langzaam maar zeker afscheid gaan nemen van vastelaovend 2020, eerst met de laatste nummers voor Prins Sem, Prinses Anne en Vorstin Guusje van de Kwaekers. En daarna is het dan ook tijd om met Prins Freek I & Prinses Els de vastelaovend af te sluiten. Dit paar ging dit jaar op een geweldige manier voorop voor de Graasvraeters, wij hebben er van genoten. Wae zeen uch gaer dees daag in de Graasvraetertempel..
poster de kwaekers 1 klein 2
basisschool klein.jpg 2

Prins Freek I en Prinses Els

VOL GAAS MIT GET SHOTJES OP, VIERE WAE DIT FIËSJE NON-STOP! ALAAF!

Prins 2020

Agenda

Geen weer te geven evenementen