DET WAERE TOP ZITTINGE BEIJ DE GRAASVRAETERS! - CV de Graasvraeters
  • 1
  • 2

Al jaore organiseert CV de Graasvraeters veur vastelaovesminnend Graashook de zittinge.
Dit Jaor zien op vriedig 31 jannewari en zatterdig 1 fibberwari os “Eige zittingen” Mit een groët aantal aanmeldinge geit det zker unne sjoën aovend waere.
De “Groëte Zitting is dit jaor gepland op 8 fibberwari, en zal gezeen ut aantal toppers ein van de biste in jaore kinne waere. Zurg dus det gae kaarte hebt veur beide zittinge..

Voor de “Eigen Zitting” hebben we ook dit jaar weer traditioneel voor vrijdag en zaterdag gekozen. Zondag was ook een optie en dan in matinee-vorm, maar het vertrouwen om deze middag de zaal vol te krijgen was helaas te klein om het door te zetten. Uiteraard kunnen de Leden van KBO Grashoek zich weer aanmelden bij Frans Vanlier voor GRATIS zitplaatsen (op goede stoelen). Ook is de jeugd van 15 en 16 jaar weer welkom op de vrijdagzitting, GRATIS aanmelden kan bij Robin Peeters. Het programma zal zoals het er nu uitziet goed gevuld worden. Natuurlijk treden de showdans groepen beide op, zij hebben van Mel van Oijen weer twee spiksplinternieuwe dansen geleerd voor dit seizoen. Nieuw is dat een groep actieve Jonge-Nederlanders op de bühne zal komen voor een stukje sketch. De Dieke en de Dunne (ook al nieuw) zullen hun opwachting maken. De familie van Prins Freek I & Prinses Els zal een liedje laten horen. De vrienden van het Prinselijk paar hebben ook niet stil gezeten en een leuk stukje in elkaar gezet. Daarbij komt nog zang van LVK Halve finalist de Prins & Aod Prinse Graashook en één van de ander deelnemers aan de liedjesavond. Met als klap op de vuurpijl natuurlijk het stukje van CV Waorum neet gewoen zoepe, waarbij op zaterdag weer de Zoepers Prins (of Prinses) van 2020 bekend gemaakt zal worden. Genieg reden dus om u kaarten te kopen in de voorverkoop op zondag 26 januari om 11.00uur bij Leanzo. De kaartjes kosten slechts €7,50 per stuk.

Op zondag 2 februari, is alweer meteen de voorverkoop voor de “Grote Zitting” van 2020. Vanaf 10.00uur zullen weer de bekende nummers worden uitgedeeld om de volgorde van verkoop te bepalen. U kunt maximaal 8 kaarten per persoon kopen, en heeft per te kopen twee kaarten een steunkaart nodig. De kosten van een kaartje zijn dit jaar onveranderd €11,- per stuk.
U krijgt voor dit bedrag dit jaar wel een TOP programma voorgeschoteld. Na de opening dooe de Showdans groep zal Shirley voor u optreden met haar winnende nummer “De allersjonste daag..”.
En is er sketch van het Sittards duo Mutsj Too Mutsj. Ze zijn bij de top in Limburg met zang en kolder. Waarna we voor de buut over gaan naar tonprater Hans Verbaarschot. Hij is een grootheid bij de buren, en heeft al een aantal keer in het Grashoekse zijn buuts laten horen. Hij wordt gevolgd door drievoudig Limburgs buutte finalist John van Bilsen uit Baexem.
Na de pauze en de huldiging van de jubilarissen zal het niveau niet minder worden. We openen na de volgende showdansgroep met Jan Pijenenborg uit IJsselstein. Jan was dit jaar Finalist met Jens mit de Lange Lens.. Hij eindigde net buiten de prijzen. Daarna is het KAMPIOENENBAL in de Graasvraerertempel. We krijgen eerst bezoek van BUUTTE KAMPIOEN 2019 Bas van Neer die zijn buut “werk höbbe is niks..” komt berengen. Gevolgd door de KAMIOEN VAN BRABANT van 2020 Dirk Kouwenberg. Dirk zal met zijn kampioensbuut “Roodkapje”laten horen. De zaal zal plat gaan van het lachen als we de Brabanders moeten geloven. En dan de afsluiter, een kampioen in tweede worden. Bjorn en Mieke zullen “1000 sterre van de lucht zingen en droëme mit de oëge oop, nog efkes” laten horen voordat het publiek aan de afterparty begint.

Als dat geen top zittingen worden dan weten wij het ook niet meer..

Prins Freek I en Prinses Els

VOL GAAS MIT GET SHOTJES OP, VIERE WAE DIT FIËSJE NON-STOP! ALAAF!

Prins 2020

Agenda

Geen weer te geven evenementen