Jubilarissen gehuldigd, Jan Sprenkels 4x11 jaar! - CV de Graasvraeters
  • 1

Op de Groëte Zitting van Cv de Graasvraeterswerden traditioneel de jubilarissen gehuldigd.
Ruud en Natalie van Ophoven
werden beide gehuldigd voor het 1x11 jarig lidmaatschap. En totaal zijn ze wel bijna 22 jaar lid van de Graasvraeters geweest. Omdat ze in de tussentijd 2 keer kort gestopt zijn tellen alleen de laatste 11 jaar. Niet te min een mooie prestatie. Natalie is lid van de dames, en Ruud is al jaren bestuurslid. Hij zorgt binnen het bestuur voor de technische zaken. En is al jaar en dag reisleider bij activiteiten buiten Grashoek. Wij gaan dus zonder Tom-Tom, maar met de Ruud-Ruud op stap. Zijn meest bekende uitspraak is dan ook "Baording".
Jan Sprenkels
is een lid wat al ff langer mee gaat. Maarliefst 4x11 jaar is hij lid van CV deGraasvraeters. Hij is bij de vereniging gekomen als lid van Blaaskapel de Graaskneuzers, en is dat nog steeds. Voorzitter Job van Hoof grapte al dat Jan al lid was van de vereniging toen hij niet eens gebeoren was Jan is tevens het lid wat de meest contributie jaren achter zijn naam heeft staan. Er zijn wel (ere) leden die langer lid zijn, maar zij betalen geen contributie. 
het bestuur van Cv de Graasvraeters is heel trots op zij jubilarissen, en hoopt dat ze nog een aantal jaren er aan vast plakken. De zaal vonde het in iender geval zo speciaal dat er een grote ovatie volgde voor de jubilarissen.
jubilarsii 2019

Prins Frank I en Prinses Chantal

Prins 2019 internet

“Steek op, pet aaf...Alaaf!!”

Agenda

Geen weer te geven evenementen