Waem wurt de neije prins? - CV de Graasvraeters
  • 1

Zaterdag 5 januari 2019 is het weer zover! Het prinsenbal georganiseerd door CV de Graasvraeters, aanvang van het bal is 20.11uur.

Zijn jullie er al klaar voor? De prinsencommissie wel. Volg ons op facebook en jullie kunnen mee raden wie er in 2019 voorop gaat. Wordt het een Prins of een Prins en Prinses? Laat jullie deze avond verrassen.

Prins Roy en Prinses Janneke zullen deze avond aftreden en hierna toetreden bij de raad van 11 en de dames van de raad van 11. Ze hebben een mooi seizoen gehad en hebben genoten. Zullen ze de opdracht van de “aod Prinse” kunnen voltooien? Spannend!

Ook het Prinsen trio of duo van Jong Nederland wordt bekend gemaakt, het thema is een verrassing en zal zeker spectaculair worden. De groep waar de hoofdpersonen uit gaan komen heten de Graasrovers, dit jaar maken de jongste kids van deze groep een kans om een duo of trio te vormen. Zij hebben er zin in en staan te popelen om te gaan onthullen.

Het enveloppenspel wordt traditioneel ook weer gespeeld, koop jij de juiste envelop en ga jij met een mooie prijs naar huis? We gaan zien wie de winnaar wordt.

Ongeveer rond de klok van 22.11uur…..Het thema van het uitkomen zal “Graaskantje” zijn ( look a like van Maaskantje). In een heel speciaal filmpje, waar de commissie opzoek gaat naar een geschikte Prins of Prins en Prinses, laten wij jullie onze tocht door Grashoek zien. Hierna zal de onthulling plaats vinden en gaat de hele Graasvraeters tempel uit zijn dak! DJ Michel zal nog een mooi feest maken en we gaan tot in de late uurtjes door.

Dit wil je toch niet missen? We zien jullie graag 5 januari bij Leanzo!

POSTER website

Prins Frank I en Prinses Chantal

Prins 2019 internet

“Steek op, pet aaf...Alaaf!!”

Agenda

Geen weer te geven evenementen