WAT GEIT OS UT NEIJE VASTELAOVESSEIZOEN BRINGE!? - CV de Graasvraeters
  • 1
  • 2

Wae zien mit ut bestuur en de commissies van CV de Graasvraeters wie altiehd al wir un tiehdje bezig mit de veuerbereidinge op ut neije seizoen. Neet zoemer ein seizoen, want normaal gesproke zoude wae in jannewari ozze 55ste dus jubileumprins oehtrope. Mer toen was dr inins “Corona” en de 1,5 maeter samelaeving. Veuralsnog zien wae van plan um door te gaon mit de veurbereidinge wie wat en hoe wae det gaon invulle weite wae aug nog neet..
AANMELDEN LIEDJESAVOND
Op zaterdag 14 november staat de jaarlijkse liedjesavond op het programma. De eerste activiteit en de opening van het nieuwe vastelaovesseizoen zal er waarschijnlijk heel anders uit moeten gaan zien als dat we gewend waren. Maar omdat het doel van de vereniging is: het organiseren van vastelaoves activiteiten in Grashoek, hebben we besloten deze niet op voorhand te annuleren. Misschien kunt u de liedjesavond wel volgen vanaf de bank, via YouTube of Facebook Livestraems?? Of zijn er toch mogelijkheden in Grashoek met inachtneming van de dan geldende maatregelen.
We zijn in ieder geval opzoek naar deelnemers, want zonder deelnemende liedjes hebben we ook niets te organiseren. Wil je mee doen? Geef dat dan door aan Anke van der Sterren of Martijn Maessen. Aanmelden kan ook via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prins Freek I en Prinses Els

VOL GAAS MIT GET SHOTJES OP, VIERE WAE DIT FIËSJE NON-STOP! ALAAF!

Prins 2020

Agenda

Geen weer te geven evenementen