5 Dolle daag oppe Graashook - CV de Graasvraeters
  • 1
  • 2

Prins Roy II & Prinses Janneke hebben samen met Vorst Rick en de leden van de Graasvraeters een druk programma voor de boeg. Van de vrijdag voor vastelaovend tot en met de afsluiting op dinsdag gaan ze voorop onder het motto:  “Oeht de Grashook neet mier wig te houwe, wae gaon heij ein geweldig fiësje bouwe!”
Op vrijdag 9 februari zullen Prins Roy II & Prinses Janneke het ochtendprogramma beginnen met bezoek te  brengen aan de peuterspeelzaal, schoolzitting en de dagvoorziening in Grashoek.  ’s Middags bezoeken zij met hun gevolg de kinderoptocht van basisschool de Horizon. Waarna samen met de schoolkinderen een leuke vastelaovesparty volgt bij Leanzo. ’s Avonds zullen de Graasvraeters naar de Heuf in Panningen gaan voor de machtsoverdracht. Als Prins Roy II & Prinses Janneke de macht hebben kan vastelaovend op de Graashook dan echt beginnen.
Op zaterdag 10 februari zal het prinselijkpaar beginnen met het bezoeken van de mensen die geen vastelaovend kunnen vieren in Grashoek. De traditionele fruitschalen zullen weer met liefde ontvangen worden. ’s Avonds gaan we van start met  “vastelaovend d’n aaftrap” vanaf 20.11uur is iedereen welkom in de Graasvraetertempel. Van jonk tot get aojer kunnen deze avond genieten van een optreden van  “Karen & Bart” (vastelaovesbuuije). Natuurlijk wordt de rest van de avond één groot feest met DJ Michel achter de draaitafel.
Zondag 11 februari zal vanaf 14.11uur de optocht door het Graasvraeterriek trekken, aansluitend is de prijsuitreiking en het optochtbal bij Leanzo mmv de Graaskneuzers en DJ Michel. De route is dt jaar ongewijzigd: Opstellen parkeerplaats sportpark de Peelrand - Helenaveenseweg - Roomweg - Molenbeekstraat - Past. Kengenstraat - Past. Vullighsstraat - Kapelweg - Johan Spruytstraat - Vlasstraat - Past. Vullinghsstraat - Helenaveenseweg - ontbinden bij Leanzo.
Maandag 12 februari wordt eerst de optocht van Kepel bezocht waarna de Graasvraeters naar Leanzo gaan om daar “Gekke Vastelaoves Mandig” te vieren vanaf 19.11uur. Dit jaar met de receptie van WNGZ Prins Moos I (Henk Joosten)! Als klap op de vuurpijl zal deze avond Sjpringlaevend optreden in de Graavraetertempel. Zij zullen zeker hun LVK Finale hit “Noe of nooit” ten gehoore brengen. Verder zal deze avond ook DJ Michel niet ontbreken, en er is natuurlijk weer de tombola met meer dan 111 prijzen..
De dinsdag, 13 februari zal beginnen met de Kinjermiddig waarop we een heuse goochelaar tegast hebben. Magic M zal deze middag zijn goocheltrucs aan de Graasvraeterkes presenteren . Daarbij zullen ook beide Grashoekse Jeugdtrios aanwezig zullen zijn. De middag wordt afgesloten met een heerlijke snoepzak voor de kinderen.  Waarna we langzaam maar zeker afscheid gaan nemen van vastelaovend 2018, eerst met de laatste nummers voor Prins Luc, Prinses Emma en Vorst Jelle van de Graasrovers.  En daarna is het dan ook tijd om met Prins Roy II & Prinses Janneke de vastelaovend af te sluiten. Dit paar ging dit jaar op een geweldige manier voorop voor de Graasvraeters en heeft laten zien van een klein feestje iets GROOTS te kunnen maken.
Wae zeen uch gaer dees daag in de Graasvraetertempel..

Vastelaovend 2018 klein

 

Agenda