NEET VAN UNNE VRIMDE WINT LIEDJESFESTIVAL! - CV de Graasvraeters
  • 1
  • 2

Het was geen super drukke maar zeker gezellige avond. Het liedjesfestival bij CV de Graasvraeters gaat de boeken in als een avond waarop de deelnemende artiesten aan elkaar gewaagd waren. Neet van unne vrimde won met hun nummer "Vastelaoves Spel" geschreven door Job van Hoof die ook voor de muziek zorgde. het nummer werd gearangeerd door Jo Huijnen (spik&span). Zij mogen de Graasvraeters gaan vertegenwoordigen op het P&M liedjesfestival zaterdag 13 januari 2018 in Egchel. Ook werd deze avond Mark Steeghs koninklijk onderscheiden, een mooi begin van deze avond.
Nadat de Neet van unne vrimde het festival had geopend met hun winnende sjlager van vorig jaar kon de wedstrijd beginnen. De deskundige Jury had de taak een winnaar aan te wijzen op het einde van de avond. Het publiek kon door middel van publieks stemmen ook een winnaar aanwijzen.
Zeut, Zaat en Zoor betraden als eerste artiesten de bühne. In de nieuwe samenstelling brachten zij hun nummer "Kier op Kier" vol overgave. Dat werd door de zaal zeker gewaardeerd. Daarna was het de beurt aan de Aod Prinsesse. Inmiddels weten ze wel hoe het werkt, want ze stonden al voor de derde keer op het liedjesfestival. Maar wonnen nog nooit. Zou hun liedje "Dit is os dorp" de winnaar worden? Zij werden opgevolgd door de Prins & Aod Prinse Graashook, die het dit jaar in Poolse sferen zochten. Hun nummer "Karnawal makt ein" maakte veel los in de zaal. Mede dankzij de soepele dans moves van de heren. Als laatste waren dan de dames van Neet van unne vrimde aan de beurt. "vastelaoves spel" is een echte vastelaoves kraker, met veel snelheid en goede zang. Een moeilijke keuze voor de beide jurys.

Uiteindelijk werd de publieksprijs met een minimaal verschil gewonnen door De Prins & Aod Prinse Graashook, en mochten zij de consumptiebonnen in ontvangst nemen. Maar natuurlijk niet voor dat ze hun liedje nog één maal ten gehoore hadden. Bij de vakjury was Neet van unne vrimde de terechte winnaar, tweede werden de Aod Prinsesse en Zeut, zaat en zoor werden als 3de geklasseerd. De wisselbeker is weer in goede handen, de dames gaan de Graasvraeters vertegenwoordigen op het P&M Liedjesfestival in Egchel op zaterdag 13 januari 2018. Wil je met de graasvraeters mee met de bus?? Geef dit dan voor 25 november door aan Ruud van Ophoven, stuur een bericht aan de Graasvraeters via Facebook, of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De kosten van de bus + kaartje zijn net als vorig jaar €15,-

Agenda