Wir 5 daag vastelaovend oppe Graashook! - CV de Graasvraeters
  • 1
  • 2

Prins Job I & Prinses Joy hebben samen met Vorst Luuk en de leden van de Graasvraeters een druk programma voor de boeg. Van de vrijdag voor vastelaovend tot en met de afsluiting op dinsdag gaan ze voorop onder het motto:  “Ut dialect neet onger de kneen, veur zoepe gin talent, mer vastelaovend viere wae op hongerd prozent!”
Op vrijdag 5 februari zal Prinses Joy het ochtendprogramma voor haar rekening nemen. Met een aantal leden zal ze een bezoek brengen aan de peuterspeelzaal, schoolzitting en de dagvoorziening in Grashoek.  ’s Middags sluit ook Prins Job aan voor de kinderoptocht van basisschool de Horizon. Waarna samen met de schoolkinderen een leuke vastelaovesparty volgt bij Leanzo. ’s Avonds zullen de Graasvraeters met de Graaskneuzers naar de Heuf in Panningen gaan voor de machtsoverdracht. Als Prins Job I & Prinses Joy de macht hebben kan vastelaovend op de Graashook dan echt beginnen.
Op zaterdag  6 februari zal het prinselijk paar beginnen met het bezoeken van de mensen die geen vastelaovend kunnen vieren in Grashoek. De traditionele fruitschalen zullen weer met liefde ontvangen worden. ’s Avonds gaan we van start met  “vastelaovend d’n aaftrap” vanaf 20.11uur is iedereen welkom in de Graasvraetertempel. Van jonk tot get aojer kunne deze avond genieten van optredens van “Zeut, Zaod en Zoor”en LVK Finalist “La Bamba”. Natuurlijk wordt de rest van de avond één groot feest met DJ Michel achter de draaitafel.
Zondag 7 februari zal vanaf 14.11uur de optocht door het Graasvraeterriek trekken, aansluitend is de prijsuitreiking en het optochtbal bij Leanzo mmv de Graaskneuzers en DJ Michel. (langs de route Helenaveensweg-Roomweg-Molenbeekstraat-Kengenstraat-Vullighsstraat-Kapelweg-Johan Spruytstraat-Vlasstraat-Vullinghsstraat graag geen auto's parkeren)
Maandag 8 februari wordt eerst de optocht van Kepel bezocht waarna de Graasvraeters naar leanzo gaan om daar erelid en Ex-Vorst Frits te huldigen voor 2x11 jaar lidmaatschap van de vereniging. Aansluitend gaat het programma door met “Gekke  Vastelaoves Mandig”, de receptie van Prins Mark II van CV WNGZ, de tombola en natuurlijk live muziek. De Sjottelslette oeht BeerInge zullen hun grootse hit(s) komen brengen mmv DJ Michel.
De dinsdag, 9 februari zal beginnen met de Kinjermiddig, waar Clown Jaapie de jeugd zal amuseren. En ook beide Grashoekse Jeugdtrios aanwezig zullen zijn. De middag wordt afgesloten met een heerlijke snoepzak voor de kinderen.  Waarna we langzaam maar zeker afscheid gaan nemen van vastelaovend 2016, eerst met de laatste nummers voor Prins Rob, Prinses Ankie en Vorst Rik van JN.  En daarna voor Prins Job I & Prinses Joy. Ook zal er deze dag nog even stil gestaan worden bij het afscheid van Vorst Luuk.

***SJOËNE VASTELAOVEND,WAE ZEEN UCH!!!***

Agenda