Waem wurt de neije Prins.. - CV de Graasvraeters
  • 1
  • 2

Zaterdag 2 januari 2016 kan wel eens de grootste nieuwjaarsreceptie uit het de historie van Grashoek worden. Slechts één dag na de jaarwisseling is het Prinsebal van CV de Graasvraeters en Jong Nederland in Graasvraetertempel Zaal Leanzo in Graashook. Aanvang van het bal is 20.11uur, vanaf 19.33uur zijn de deuren open. Entree is zoals gewoonlijk GRATIS! Spektakel verzekerd ..komt dat zien.

Update! vanaf 23 december zullen weer de gebruikelijke aanwijzingen verschijnen op de Graasvraeters Facebook iedere dag om 11.11uur

Voordat de prinselijkheden onthult gaan worden zullen we eerst afscheid nemen van Prins Roger I & Prinses Winanda. Het prinselijk paar van 2015 zal met pijn in hun hartjes aan het begin van de avond hun laatste drie nummers aanvragen als Prins en Prinses van de Graasvraeters. Roger en Winanda hebben een geweldig prinselijk jaar achter de rug maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Zij zullen nadat ze nog één keer de Graasvraeters hebben toegesproken opgenomen worden in de vereniging. Roger zal de raad van 11 komen versterken. En Winanda zal dit seizoen het hesje van de dames met trots dragen. Na deze plichtplegingen is het woord aan de Aod Prinse. Prins Grad I 2014 en Prins Roy I 2013 hebben gegarandeerd een zware test bedacht voor Roger en Winanda om toe te kunnen treden tot het illustere gezelschap der oud prinsen. Na de test en de betaling van € 11,11 krijgt Roger de felbegeerde Aod Prinse Pin opgespeld. Lang rustig zal het niet blijven. Want rond 11 over negen staat al het eerste onthullingsmoment van de avond op het programma. De groep “de scoutingkids” van JN Grashoek zal zorgen voor deze onthulling.. Hoe? Dat weten we op dit moment nog niet, maar de leiding van deze groep gaat er zeker voor zorgen dat het spannend wordt. Na de onthulling en installatie met medewerking van Vorst Luuk en voorzitter Mark zal het prinselijk trio de zaal in gaan om een feestje te vieren. Ondertussen komen de leden van de raad weer rond met het enveloppenspel, iedereen kan winnen je hoeft alleen de juiste enveloppe te kopen..
Om 22.11uur is dan het grote moment aangebroken. Niemand minder dan Linda de Mol zal de bühne in Grashoek betreden, niet voor een spelletje miljoenenjacht, nee het wordt “Prinsejacht” . De prinsecommissie schrijft: "Wie gaat er deze avond vandoor met het gouden koffer, wie wint de hoofdprijs.. wie wordt er Prins van de Graasvraeters.." Mis dit spektakel niet..misschien bent U wel de winnaar. U komt toch ook!
We gaan het beleven op 2 januari in de Graasvraetertempel, aanvang 20.11uur de muzikale omlijsting is in de vertrouwde handen van DJ Michel en de Graaskneuzers.
Copyright NPL

Agenda