Sjoene Zittings Aovende - CV de Graasvraeters
  • 1
  • 2

Eige Zittinge gezellige aovende!
Vrijdag 23 en zaterdag 24 januari waren in de graasvraetertempel de traditionele Eige Zittinge. Vrijdag met vooral jeugd en leden van de KBO, zaterdags met een gemengd publiek. Het waren twee mooie avonden, die geopend werden met de Showdansers van de Graasvraeters. Gevolgd door het Marley bobteam met een hilarische act! Hierna verscheen Nel Coppers in de buut, dat was ook meteen een debuut.

Nel is al jaren te bewonderen op de zittingen, maar alleen in de buut had ze nog niet gestaan. Na de pauze werd geopend met de zang van de Familie van de Prins & Prinses. Niet van eigen bodem dus, maar wel een hele goede opwarmer voor de rest van de zitting. De tweede buut van de avond was van EEF, Eva Meyer is de laatste jaren een vaste kracht op de zitting. Pas 13 jaar maar een groot talent. Met haar buut kreeg ze beide avonden de zaal aan het huilen van het lachen, TOP!! Daarna werd de zaal getrakteerd op de nieuwe showdans van Take off, de dansgroep uit Helenaveen met een Grashoeks tintje. Aansluitend was het de beurt aan zustervereniging “CV waarum neet gewoen zoepe” zei lieten met vakantie memorys van hun verblijf op Mallorca Mark Tacken uitkomen als Prins Mark I over het zoepersriek. Als laatse voor de finale waren het Bets & Bets die de bühne bestegen als oaj wiever. Op “ut benkske” werd met veel humor een stukje opgevoerd . Prins Roger I & Prinses Winanda hebben met de zaal genoten van twee mooie zittingsavonden. Op naar de grote zitting.

Groëte Zitting bijna uitverkocht
Zaterdag 31 januari is de grote zitting. U kunt nog kaarten kopen bij Leanzo. Top buuttereedners uit Limburg en Brabant staan dit jaar op de ton. Voordat de oud-LVK winnaar van Kartoesj op de bühne komt te staan, zult u dan ook al genoeg gelachen en gezongen hebben. Volg de Graasvraeters ook via facebook!

Agenda