Grote Zitting Geslaagd! - CV de Graasvraeters
  • 1
  • 2

In een uitverkochte Graasvraetertempel heeft de zaal zaterdag 31 januari kunnen genieten van een schitterende zitting. De showdans van de Graasvraeters opende de zitting met een spetterend optreden. Waarna een verrassings buut op het podium kwam. Niemand minder dan Burgemeester Delissen kwam met een speciale opdracht. Robin Peeters werd benoemd als lid in de orde van Oranje Nassau. Na deze onverwachte act zongen Doe, Dich, Gai en Ich de Graasvraeters toe. De stemming zat er al goed in.

Lars van Roy kwam in de buut het laatste nieuws vertellen. Gevolgd door Maurice die ook een heerlijke buut op de bühne bracht. Uit Brabant kwam Ton Brekelmans als Miss Brabant , de tonprater met 33 jaar ervaring bracht een hilarische buut op het toneel. Als laatste buut voor de pauze kwam Ton Donders Peace brengen voor de hele zaal. Een schitterende buut, waar hij de zaal “stoned” van het lachen achter liet! Na de pauze werden de jubilarissen van de Graasvraeters gehuldigd. Tamara v/d Munckhof 1x11, Jan en Wilma Willems 2x11, Mark Steeghs 2x11, Robin Peeters 2x11 en Jan en Annie Gubbels 4x11 werden in de picture gezet en ontvingen hun oorkonde van de (vice)voorzitter. Daarna kwamen Dees Twië ...en ein bietje op de bühne om hun P&M hit van dit jaar te zingen. De zaal hoefde duidelijk niet te worden opgewarmd voor het tweede gedeelte van de avond. Har Daniéls hoefde dan ook weinig te doen om de zaal aan het lachen te houden. Waarna als laatste Pierre van Helden zijn buut mocht doen. Met Jaerke R de Vries, bracht hij de slagroom op de taart van een geweldige Grote zitting. Als afsluiter mocht Kartoesj uit Limbricht hun vastelaoveshits brengen. Een waardige afsluiten van deze mooie avond.

Receptie Prins Joes I, Prinses Lindy en Vorstin Maud
Vrijdag 6 februari brengen de Graasvraeters met Prins Roger I & Prinses Winanda een bezoek aan de receptie van het prinselijk trio van Jong-Nederland Grashoek. Vanaf 19.11 uur kunt ook u deze jeugd komen feliciteren in gemeenschapshuis De Ankerplaats. Na de receptie is er nog een leuke vastelaoves party met DJ Michel en de Graaskneuzers.
Burdjes ophalen voor de Optocht
Het is nog niet zover, maar we willen het wel vast vermelden. Voor deelname aan de optocht is het wel nodig om een bordje op te halen. Dit kan op zaterdag 14 februari tussen 11 en 12 uur in het Cafe bij Leanzo. Volg de Graasvraeters ook via www.facebook.com/CVdeGraasvraeters voor het allerlaatste nieuws!

Agenda